5 x 11, 55 jarig jubileum met CV de Plekkers

In Rooij bij De Kienhoef, daar gebeurt het! Voor het 55 jarige bestaan van CV de Plekkers waren kosten nog moeite gespaard en is helemaal uit Heeswijk-Dinther het Ik Hou Van Brabant team ingevlogen om er een kei skôn feest van te maken!

5 keer 11, dat moet natuurlijk gevierd worden. Belangrijke ingrediënten waren voor vandaag: Humor, strijd, veel gezelligheid en een grote pot bier. Nou dat ging prima met de Ik Hou Van Brabant spelshow. In 3 teams werd de strijd aangegaan om de overwinning. Met captains Harrie, Frits en Karin ging de strijd mooi gelijkop. Team wit had wel een kleine voorsprong tijdens de show, maar achteraf zou blijken dat dit niet genoeg was voor de winst. Gelukkig had “Schrobbelèr Frits” zijn “Schrobbelèr buit” al binnen, een mooie start van een collectie van zijn favoriete drankje voor in de man-cave! Naarmate de show vorderde werden team rood en blauw steeds fanatieker en dat werd beloond met punten. Na 2 spelrondes en de tactische inzet van Ons Drieka ging was de overwinning voor team Blauw met 74 punten. Team wit eindigde als tweede met 69 punten en tot slot team rood met 65 punten.
Plekkers, bedankt voor de gezellige avond en graag nog eens tot ziens! Lekker blijven Plekken! Laat onder de foto’s nog een reactie achter, vinden wij altijd leuk!
Houdoe en bedankt
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Rian van stiphout
    11 april 2018 om 15:55

    Hoi Manon en Jeroen,
    Het was een zeer geslaagde avond en iedereen was razend enthousiast!
    Chapeau chapeau chapeau niks dan lof!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder