40ste verjaardag Jurgen – Waalwijk

Op de dag voor zijn 41ste verjaardag vierde Jurgen op het nippertje toch nog met zijn vrienden en familie zijn 40ste verjaardag en natuurlijk mocht Ik Hou Van Brabant op deze speciale oudejaarsdag niet ontbreken!

Alaaf, alaaf, alaaf want in Café de Spits in Waalwijk was het door de kids prachtig versierd in carnavalssfeer en zoals het deze dagen hoort, was iedereen prachtig verkleed. Met Jurgen en Beatrijs aan kop speelden vandaag de dames tegen de heren een spannende strijd met de Ik Hou Van Brabant spelshow. De heren waren eerst aan zet om aan kop te gaan, maar al snel gingen de dames daar dik overheen. Het was mooi om te zien dat ook de kinderen fanatiek meededen en echt prima punten wisten te draaien bij het rad! In de finaleronde kwamen de scores weer dicht bij elkaar te liggen. Het was voor de dames maar goed dat ze de heren 10 punten in de min hadden gezet, want zo konden zij met de overwinning naar huis gaan met 85 punten, tegenover 76 punten voor de heren!

Iedereen ontzettend bedankt voor de gezellige avond. Wij wensen jullie nog fijne carnavalsdagen en Jurgen gefeliciteerd met je 41ste verjaardag! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!
Manon en Jeroen.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder