35 jarig jubileum VC Errup

Voor het 35 jarig jubileum van VC Errup leek het de organisatie wel leuk om een kleine reünie te organiseren. Maar niets bleek minder waar, met 130 aanmeldingen bleek de belangstelling enorm en zo konden we met de Ik Hou Van Brabant spelshow er ook een geweldig feest van maken!

De dames hadden Café De Paal in Erp met een groots ballonfestijn prachtig versierd in de blauw-witte kleur van de volleybalclub en met foto’s uit de oude doos werd het een echte reünie. Toch was deze reünie anders dan anders want met de Ik Hou Van Brabant spelshow is er geen tijd om de hele avond rustig op een stoeleke te blijven zitten. Nee, in 3 teams werd er een heerlijke onderlinge strijd gestreden. Het fanatisme om te winnen kwam bij iedereen (weer) naar boven en zo gingen team Rood, Wit en Blauw redelijk gelijkop door de show heen. Scoorde het ene team weer een flink aantal punten bij het logospel, had de ander weer wat meer geluk bij het draaien aan het rad en wist weer een ander team goed te scoren bij de Verboden Brabander.

Na 2 spelrondes kon er toch slechts 1 team met de overwinning naar huis gaan en dat was het Witte team met 92 punten, gevolgd door team Rood met 66 punten en tot slot het fanatieke blauwe team met 63 punten!

Iedereen kei bedankt voor de gezelligheid. Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!
Manon en Jeroen.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder