35-jarig bestaan Buurtschap De Koffiestraat

Je hebt thuiswedstrijden en thuiswedstrijden, vandaag hoefden we de straat maar over te steken, want deze edititie van de Ik Hou Van Brabant spelshow was bij de buren ter ere van het 35 jarig bestaan van Buurtschap De Koffiestraat.

Natuurlijk moest er voor het 35 jarig bestaan van het buutschap iets bijzonders georganiseerd worden. En wat nou als je binnen je eigen vereniging een bedrijf als “Pop-Up uitjes” in je midden hebt, dan verzoek je die om de middag een feestelijke invulling te geven. Als je dan ook nog een stel fanatieke buren hebt, dan komt het met een feest wel goed. En zo gingen de 3 teams de strijd met elkaar aan. Jong en oud, man en vrouw, alles door elkaar, zo werd het een middag waar nog lang over nagesproken zal worden!
Na 2 speelrondes ging de overwinning naar team wit! Zij wonnen met 94 punten. De tweede plek was voor team Rood met 57 punten en de derde plek was voor team Blauw met 57 punten.
Buurtgenoten, het was een kei gezellige middag! Laat onder de foto’s nog een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!
Houdoe en bedankt!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Johan van Boxmeer
  30 september 2018 om 21:21

  Manon en Jeroen,
  We hebben een geweldige middag gehad. Alles klopte, de vragen specifiek gericht op de buurt en vooral de foto van Paula was een verrassing. Iedereen heeft goed z’n best gedaan en geweldig genoten. Ik heb alleen maar enthousiaste reacties gehad. Nu weten we eindelijk allemaal waar jullie zo druk mee zijn.
  Johan

 • Willie en Mien van Eerd.
  30 september 2018 om 21:50

  Het was een grandioos feest voor herhaling vatbaar.Zeker een pluim voor Manon en Jeroen en het bestuur die er ook veel werk hebben verzet..Natuurlijk ook de bewoners voor alle lekkere gerechtjes.Top

 • Lion en joep
  30 september 2018 om 22:08

  Een echte aanraderđź‘Ť
  top gedaan Manon en Jeroen

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder