25 jarig huwelijksfeest Jos en Carolien

Jos en Carolien, zij is van het dansen, hij is van de spelletjes. En hoe krijg je dit nou mooi gecombineerd bij een 25 jarig huwelijksfeest? Nou met de Ik Hou Van Brabant spelshow en DJ van Gogh natuurlijk!

Na de openingsdans konden we met een club van zo’n 60 genodigden beginnen met de spelshow. Iedereen was willekeurig ingedeeld in teams Rood, Wit en Blauw en zo hadden we 3 teams gekregen die lekker aan elkaar gewaagd waren en waar ge eens een keer wa andere buurt hèd! Mooi om te zien dat de mensen die in het begin zeiden “Ik ben niet van de spelletjes” mee vooraan stonden met een grote glimlach op hun mond. En die lach was terecht, want met zo’n gezellige groep mensen was het niet lastig om een mooi feestje te bouwen. Het rode team met Carolien dacht na de eerste ronde dat ze wel even zouden winnen, maar daar stak team blauw mooi een stokje voor! En waar team rood en blauw elkaar de overwinning eigenlijk niet gunden, was team wit wijs en dronk On Drieka lekker op. Na 2 speelrondes en een beetje geluk voor team blauw dat Manouk het rad op de 10 punten wist te laten eindigen, won team blauw deze 25-jarig jubileumshow met 156 punten, gevolgd door team rood (met Carolien) met 64 punten en tot slot team Wit (met Jos) met 58 punten.

Alle genodigden, ontzettend bedankt voor de ontzettend gezellige avond en Jos en Carolien nog heel veel geluk samen, want jullie weten vast: Pech in het spel, is geluk in de liefde!
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Jos & Carolien
  17 oktober 2016 om 23:28

  Beste Manon en Jeroen,
  Bedankt voor de leuke gezellige avond!! Het was zeer zeker een geslaagde avond, mede door jullie spelshow “Ik hou van Brabant”. Toppie!!!
  We hebben vele positieve reacties hierop mogen ontvangen en de combinatie van spelletje en dansen was zo prima gelukt!
  En zo zie je maar dat zelf na 25 jaar “water bij de wijn doen” een prima keuze is. 
  Bedankt !!
  Groetjes Jos en Carolien

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder