Gastenboek Online Uitjes

Normaal gesproken maken wij van elk uitje een leuke foto rapportage en schrijven we op onze website een leuk verhaal. Wij zijn dan ook altijd erg benieuwd hoe jullie het gevonden hebben.

Wij hebben de uitzendingen tot nu toe in ieder geval ontzettend leuk gevonden! Hieronder vind je een blik achter de schermen…

Ook nu we alle uitjes online doen, vinden we jullie ervaringen altijd ontzettend leuk om te horen. Laat hieronder een reactie achter, dat vinden wij echt super!

Hieronder een greep uit de bedrijven die al hebben deelgenomen aan onze online uitjes:

Reacties

Laat een reactie achter

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Ron van Amada
  23 november 2020 om 15:17

  Het zat er aan te komen, maar uiteindelijk werd het werkelijkheid. We moesten de sinterklaasbijeenkomst dit jaar virtueel houden. Gelukkig kwamen we in contact met jullie. Het was gewoon kei leuk. De kinderen bleven geboeid door de afwisseling van filmpje en live sinterklaas. Helemaal top! Bedankt

 • Avans
  26 november 2020 om 20:03

  Voor de kinderen van Avans hogescholen komen jullie al jaren fysiek naar onze locaties. Dit jaar hebben jullie een ontzettend leuke online Sinterklaas show gehouden. Uit de enquete die we gehouden hebben onder de ouders (154 van de 300 reacties) is gebleken dat de show zeer succesvol was. 89% gaf aan dat de show leuk en zelfs geweldig was! En met een gemiddelde score van een dikke 8 of mensen deze show zouden aanraden denk ik dat we zeer tevreden kunnen zijn!

 • Helicon
  30 november 2020 om 20:07

  Hartelijk dank voor het sinterklaasfeest, de kinderen hebben ervan genoten, ik krijg hele positieve reacties!

 • Gemeente Hilversum
  11 december 2020 om 21:47

  Dank voor het leuke uur met de kerstman en zijn elf! Volgens mij hebben we er allemaal van genoten, dus veel dank.

 • Aline Royal HaskoningDHV
  15 december 2020 om 16:18

  Dank voor de leuke show 😊
  Volgens mij hebben de meeste collega’s er veel lol van gehad !

 • Stichting RPO
  16 december 2020 om 09:30

  Samen met de collega’s dit jaar een online foute kerstbingo. Iedereen heeft genoten en vreselijk gelachen. De Kerstman en zijn elf waren lekker op dreef. Omdat we met een klein team zijn werden er ook nog persoonlijke stukjes voorgelezen. Erg leuk. Een aanrader voor ieder bedrijf/instelling of met de familie.

 • Anneke en Joris Theiner
  17 december 2020 om 20:49

  Net de kerstbingo gehad via Zoom, was erg leuk! Wist niet wat we moesten verwachten, maar een duffe bingo was het zeker niet! Lekker LOL gehad met collega’s op afstand. Bedankt!

 • Whitney
  21 december 2020 om 10:09

  Ieder jaar hebben wij een leuke kerstborrel ergens op locatie , dit jaar moesten we noodgedwongen een ander uitje regelen . Uiteindelijk hebben we gekozen voor de online kerstbingo en het was onwijs gezellig ! we hebben onwijs genoten van de presentatie van de kerstman en zijn elf ! het was heel interactief en we hebben echt gelachen met zijn alle . zeker voor herhaling vatbaar . bedankt voor alles

 • Maud van Greevenbroek
  21 december 2020 om 13:23

  Wat hebben we gelachen tijdens ons eerste virtuele Kerstfeest. Onder begeleiding van de Kerstman en zijn Kerstelf zijn een hoop collega’s blij gemaakt met mooie prijzen gewonnen tijden de Foute Kerst Bingo.
  Heel veel dank voor deze onvergetelijke avond en blije gezichten!

 • Josta Van Maassen
  23 december 2020 om 18:19

  Wij hebben als bedrijf (Byondis) deelgenomen aan de online foute kerstbingo. Alle lof voor de kerstman en kerstelf! Wat een fantastisch stel. Iedereen heeft genoten en deed lekker actief mee. Echt een aanrader in deze tijd om toch iets leuks te ondernemen.