Verjaardagsfeest oma Vloet (98!) met Ik Hou Van Brabant

Het 98ste verjaardagsfeest van Oma Vloet met de Ik Hou Van Brabant spelshow! Dat was een fantastisch idee van één van de kleinkinderen van Drika. En ’t Lagerhuis in Mill was daar natuurlijk de perfecte locatie voor, zodat we er samen een mooi feestje van konden maken.

Buiten was het guur en nat, maar daar viel binnen niets van te merken want de strijd was heet en vol droge humor! Team rood, wit en blauw waren vandaag weer aardig aan elkaar gewaagd. Dan scoorde het blauwe team weer een flink aantal punten met het raden van de Brabanders, dan weer het witte team met de logo’s en ook het rode team wist af en toe met “Guus” weer goed te scoren. Het was mooi om te zien hoe oma zichtbaar zat te genieten van alle bedrijvigheid (en de borrel natuurlijk!).
Tot het laatste moment bleef ht spannend en was alles mogelijk. Toch kan er maar 1 de winnaar zijn en dat was team Rood met 70 punten, gevolgd door team blauw met 65 punten en tot slot team wit met 64 punten!
Het was een mooi feestje en we zien jullie graag nog eens terug! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter!

Team rood, let op!!! (Deze actie geldt natuurlijk ook voor team wit en blauw!) Omdat Ik Hou Van Brabant 5 jaar bestaat, geven we een mooie prijs weg! Boek voor 1 mei voor dit jaar één van onze shows en ga mee naar Guus Meeuwis op 13 juni*!

* De boeking dient definitief te zijn op 1 mei 2015, de show dient plaats te vinden in 2015. De locatie van de show is naar eigen keuze!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Berdy Vloet
  30 maart 2015 om 18:37

  Hele leuke middag gehad met geinige spelletjes en gezellige sfeer. Voor herhaling vatbaar!! Misschien bij de 100ste verjaardag van ons oma!

 • jeanne vloet
  31 maart 2015 om 12:19

  wat een ontzettend leuke middag,je ziet aan mijn schoonmoeder
  dat ze er plezier aan beleefd.
  en daar was het om begonnen
  bedankt allemaal jeanne vloet

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder