In ’t Maaskantje Jonguh, met de familie van Helvoort

Vandaag waren we in ’t Maaskantje, jonguh, voor de familiedag van de familie van Helvoort. Lekker buiten in ’t zonneke hebben we er mooi feestje van gemaakt met de Ik Hou Van Brabant spelshow!

De groep was dan wel niet zo groot, de gezelligheid en strijd was er niet te minder om. Onder leiding van captains Wim, Theo en Tiny gingen het rode, witte en blauwe team vol de strijd met elkaar aan. Hoewel het op het scherm met dit zonnige weer niet zo goed zichtbaar was, ging het er fanatiek op bij de fotovragen, het merkenspel en de spreekwoorden. BAM.
Het zag er echt niet naar uit dat het witte team zou winnen, maar door de laatste muziekvraag goed te raden en dan ook nog precies de nodige ‘5’ te draaien, ging het witte team met de overwinning naar huis met 105 punten! Gevolgd door het rode team met 104 punten en tot slot het blauwe team met 97 punten.
Iedereen bedankt voor de gezelligheid en strijd en graag nog eens tot ziens! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat is altijd leuk!

Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Lieke
  4 mei 2014 om 21:21

  Manon en Jeroen,

  Super bedankt voor deze fantastische spelshow! we hebben er met z’n alle enorm van genoten en heel veel gelachen.. Top georganiseerd vanuit jullie!

  Groetuh ut maaskantjuh!

 • Wim
  5 mei 2014 om 09:35

  Manon en Jeroen,

  Wat een geweldige show, natuurlijk met een zéér terechte winnaar.
  Wie het laatst lacht lacht het best.
  Zelfs de buurman “met zijn kale” wilde wel meedoen…..
  Perfecte organisatie,bedankt.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder