Skôn feest met de familiedag familie Somers Vorstenbosch

Toen we nog maar koud binnen waren, werd al gelijk duidelijk dat het vandaag een familiedag met de Ik Hou Van Brabant spelshow vol strijd zou worden. De familie Somers uit Vorstenbosch weet tijdens een familiedag wel hoe je een feestje moet bouwen!

Met kapitein Peer aan het roer bij het blauwe team, captain Sel als leider van het witte team en Henk als kopman van het rode team werd er in 2 speelrondes gestreden om de eerste prijs. De strijd ging enigszins gelijk op, ware het niet dat het witte team wat achterbleer. Maar na de monsterscore voor het blauwe team met het logogspel leek de strijd gestreden. Maar door de dappere strijd van het rode team, het fantastische draaien aan het rad door het witte team en de naaistreek van team wit en rood met ons Drieka, was de laatste vraag allesbeslissend. De eerste prijs ging vandaag naar team wit, zij wonnen de strijd met 67 punten, gevolgd door team rood met 56 punten en tot slot team blauw met 53 punten.

Iedereen kei bedankt voor de gezelligheid, het was een skôn fisje! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder