Originele Familiedag Familie Vugts in Moergestel

Deze zondag is de boeken ingegaan als koudste dag van de meteorologische zomer sinds 1975 en daarnaast was het ook behoorlijk buiig, dus om de Ik Hou Van Brabant Show voor de familie Vugts buiten te houden was geen goed idee. Gelukkig was gister de laatste hand gelegd aan de ‘skihut’ bij 1 van de familieleden, dus konden we daar mooi ons onderdak vinden!

De voordeur stond al open voordat we aangebeld hadden en daar werden we hartelijk ontvangen door Kevin en Hadewig voor de familiedag van de Familie Vugts in Moergestel. Nadat we onze opstelling hadden opgebouwd en het Rode en Witte team zich opgesteld hadden, konden we beginnen met de leukste spelshow van Brabant! Het rode team ging in het begin van de show aan de leiding en liet het witte team ver achter zich. Het witte team had echter de tactiek om alleen te gaan scoren bij de spelelementen waar ook echt punten te verdienen waren. Deze tactiek bleek uiteindelijk ook zeer goed te werken want aan het eind van de show gingen zij met de overwinning naar huis! Zelfs het lied “Het Is Stil Aan De Overkant” begon saai te worden!
Na een gezellige en spannende strijd waar flink gezongen, gepuzzeld en gescored werd, was dit de einduitslag:

De tweede plaats was voor het Rode Team met 79 punten, maar de eerste prijs ging toch echt naar het Witte Team met maar liefst 108 punten! Wij feliciteren iedereen van het Witte Team met hun overwinning en graag tot ziens!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Hadewig Vugts-van der Mee
  3 juni 2012 om 23:01

  Wat een gezellige dag hadden we mede dankzij jullie! Het was een leuk spel, met leuke vragen, geluidsfragmenten, foto’s e.d. De presentatrice was ook heel charmant en leuk! Iedereen was super enthousiast, kijk maar naar de foto’s. Nogmaals bedankt en ik zal het iedereen aanraden!!
  Groetjes, Hadewig.

 • kevin
  3 juni 2012 om 23:22

  Het was echt super leuk vandaag!!!! De familie dag vugts.. Ik ga het voorstellen bij mijn familie!!!! Nogmaals bedankt! TOP