Originele familiedag familie van den Berg

Na het onstuimige weer van vannnacht was het nu prachtig weer voor de familiedag van de familie van den Berg in De Rips met de Ik Hou Van Brabant spelshow! Speciaal voor de 10de editie van de familiedag werd er flink uitgepakt: Met het beste vlees op een fantasische wijze bereid en de Ik Hou Van Brabant show werd het een orginele familiedag om niet snel te vergeten.

De Bergjes weten wel wat strijden is! Met team rood, wit en blauw werd het al direct duidelijk dat het er fanatiek aan toe zou gaan. De spelonderdelen op het scherm waren wat lastig door het felle licht en de spiegeling, maar dat mocht de pret niet drukken. Met vragen voor jong en oud werden er over en weer flink wat punten gescored. En ondanks de forse achterstand voor team rood gedurende de show, wist team rood met een stevige eindsprint toch met de overwinning naar huis te gaan!

Na 2 speelrondes hadden we de volgende einduitslag:
Op de eerste plaats: Team Rood
Op de tweede plaats: Team Wit
Op de derde plaats: Team Blauw

Het was echt een gezellige middag bij jullie in De Rips en we zien jullie graag nog eens terug. Vergeet niet om onder de foto’s een reactie achter te laten!

Met Brabantse Groet,
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • angelique van den Berg
  1 september 2015 om 11:20

  Het was een top middag. we hebben veel gelachen met elkaar en de nodige strijd geleverd. helaas won het rode team, maar wij het blauwe team hadden onze Drieka!

 • anny
  4 september 2015 om 20:15

  de 10de familiedag van de Bergjes was grandioos, mooi weer,
  met lekker eten en drinken
  maar wat hebben we genoten van ik hou van Brabant, wat een leuk spel voor jong en oud
  met een fanatieke familie,
  en een super ontknoping van het rode team.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder