Leuke familiedag familie Ermers

Na 3 jaar weer terug in Gewande voor een leuke familiedag voor de leukste familie uit de regio, de familie Ermers ;). Na de Ik Hou Van Brabant show in 2016 speelden we vandaag Just Beat It!

En ook dit keer stonden we in de arena van hooi, dat blijft een mooi decor. In 3 teams werd er gestreden om de Just Beat It beker en de fantastische foute bingoprijzen voor jong en oud. Vandaag deed iedereen van de familie mee, de kids draaiden aan het rad, tekenden de prachtigste tekeningen en stonden vooraan met de bingo. Maar ook onder de rest van de familie was een aardige overwinningsdrang aanwezig en moesten er af en toe ook nog even wat extra punten gescoord worden. Het duurde even, maar toen team Groen aan de beurt was, was het moment toch eindelijk daar: “MAISHAKSELEN”!!!! Het maishakselen mocht helaas niet helpen voor team groen, zij eindigden wel als tweede met 80 punten. Helaas voor team blauw trokken ze de “Pech, de helft van de punten weg” waardoor ze als derde eindigden met 54 punten. De winnaars van vandaag waren de spelers van team oranje met maar liefst 119 punten!
Familie Ermers, bedankt voor de gezellige middag waar we net als 3 jaar geleden weer veel lol en gezelligheid hebben gehad! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder