Leuke en originele familiedag Vogeltjesdag

Voor een leuke en originele familiedag moet je Pop-Up Uitjes natuurlijk bellen! Zo hadden we deze avond een geweldige avond met de familiedag van de familie Vogels, ofwel de Vogeltjesdag, met de Ik Hou Van Brabant spelshow!

Bij onze parner Foodies & Zo in Handel was het op deze regenachtige dag goed toeven. Met genoeg drankjes, een goed verzogde binnen BBQ en natuurlijk onze spelshow, kon het eigenlijk ook niet misgaan. Samen met de enthousiaste familie Vogeels waren namelijk alle ingrediënten bij elkaar voor een succesvolle familiedag.
Nadat iedereen ingedeeld was in team Rood, Wit en Blauw kon de strijd beginnen. En strijd zat er bij deze familie wel in 😉 Gelukkig zijn wij wel wat gewend en vinden wij het alleen maar mooi als we af en toe wat tegengas krijgen. De tijd vloog voorbij met de spellen waar jong en oud aan mee kon doen. Van het raden van liedjes uit de nieuwe en oude doos tot het befaamde schortjesspel en de schuine roddels, het kwam allemaal voorbij. Lang lag team wit aan kop, maar op het eind van de show kwam de ware aard van de familie naar boven. Niks “het is maar een spelletje” en mede door de -10 van team rood en blauw aan team wit, de pech van team blauw en natuurlijk het uitstekende spel van team rood, ging team rood er met 53 punten met de overwinning vandoor. Gefeliciteerd met deze overwinning. Jullie mogen de prachtige wisselbeker dit jaar weer op de kast zetten! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk! We zien jullie graag nog een keer terug bij een volgend familiefeest. Heb je een bedrijfsuitje, groepsuitje of ander uitje of event te organiseren: Je weet het nu: Pop-Up Uitjes bellen!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Willy Vogels
    27 maart 2023 om 16:03

    De stemming zat er al goed in toen Pop-up Uitjes arriveerde in de geweldige locatie van Foodies & Zo. De attributen waren in no-time opgebouwd en de Quiz kon beginnen. Door de div. Teamcaptains ontaarde de quiz in een battle. Na slinkse truukjes won ROOD. Jammer BLAUW en WIT volgend jaar beter. De quizmasters waren in topvorm en hielden de hele meute in bedwang. En ze leefden nog LAAT en gelukkig. DANK JULLIE Pop-up Uitjes het was geweldig !!!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder