Kerstfeest familie Weismann

Het is tweede kerstdag, 2014, ik weet het nog zo goed! Met de familie Weismann hadden we een fantastisch kerstfeest met de Ik Hou Van Brabant kerstshow!

In Geldrop hebben we een mooie strijd gehad tussen team Rood, Wit en Blauw met spelleiders Manon, Jeroen en natuurlijk Dylan! Deze familie was wel aan elkaar gewaagd! Met het blauwe team aan kop in de eerste helft, waren team rood en wit bang dat de strijd gestreden was. Maar in de tweede helft bleek niets minder waar, ondanks alle minpunten voor beide teams, wisten ze team blauw te evenaren en team wit slaagde er zelfs in om de koppositie over te nemen.
Het was een prachtige tweede kerstdag, met veel gezelligheid en strijd, maar er kan er maar 1 de winnaar zijn en dat was team wit met 59 punten, gevolgd door team rood met 53 punten en tot slot team blauw met 31 punten.

Iedereen, en met name Dylan, bedankt, nog hele fijne feestdagen en een te gek 2015! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dan kunnen anderen ook lezen hoe het is geweest!

Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Dylan en familie
    27 december 2014 om 19:47

    Dylan heeft mede dankzij jullie een SUPER avond gehad!
    Natuurlijk ook namens de hele familie Weismann bedankt voor een avond vol spanning maar vooral heel veel plezier!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder