Jeannette en Gerben 25 jaar getrouwd!

25 jaar getrouwd! Dat is echt een hele prestatie tegenwoordig en daarom werd er groots uitgepakt bij de Stek in Raamsdonksveer met de Ik Hou Van Brabant spelshow!

Met het bruidspaar Jeannette en Gerben in het midden van het feestgedruis waren alle ingrediënten aan boord om er een mooi feest van te maken. Met de jongens als captain van het team, ging de strijd mooi gelijk op. Haalde het ene team een flink aantal punten met het logospel, was het andere team duidelijk beter in het schortjesspel. En als iedereen nou goed had opgelet toen Manon aan het begin van de show zei dat je goed op “Ons Drieka” moest letten, dan waren het rode en witte team haar niet kwijt geweest! Gelukkig kon team blauw maar 1 “drieka” inzetten, waardoor de schade beperkt bleef en iedereen in de finale nog kans maakte om te winnen. Het was een close call maar team blauw ging er met 78 punten met de overwinning vandoor. Team rood eindigde als tweede met 74 punten en team wit eindigde als derde met 68 punten.

Jeannette en Gerben, wij wensen jullie samen nog hele gelukkige jaren toe met deze fijne vrienden en familie! Wij vonden het een groot succes. We zouden het leuk vinden als jullie en jullie vrienden en familie reacties achter willen laten, dat vinden wij altijd leuk!
Houdoe en bedankt.
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Peter van Tilborg
  18 juni 2017 om 11:42

  Heel mooi feest met mooie spelen
  Zeker een aanrader voor een feestje

 • Luuk Rijpma
  20 juni 2017 om 18:12

  Super leuke activiteit! Ondanks dat team wit onder leiding van Jochem het sterkst was, ging team blauw er op gelukkige wijze met de winst ervandoor…

 • Jeannette
  20 juni 2017 om 18:26

  Ik vind het ‘ ik hou van Brabant’ spel super.
  Heel goed gepresenteerd met afwisselende
  spellen! Iedereen op ons feest heeft het erg leuk gevonden! Enthousiaste reacties allemaal! Een echte aanrader! Ik heb genoten👍🏻

 • Gerben
  20 juni 2017 om 20:46

  Als bruidegom wil ik jullie bedanken tot het mede doen slagen van deze buitengewone dag. Jullie aanwezigheid en spelshow liet een verpletterende indruk bij ons allen achter en bracht de juiste schwung in het gezelschap. Door jullie enthousiaste en respectvolle inbreng hebben onze gasten zich in de geweldige feestlocatie De Stek bijzonder thuis gevoeld.
  Op de schaal van 1 tot 10 geven wij jullie en alles wat aan onze 25jarige trouwdag meegedaan heeft een dikke 11 ! Ga allen zo door!

 • Ruben & Emmy
  20 juni 2017 om 22:39

  Professionele aanpak van een zeer gezellig spel voor jong en oud! Gedurende het spel nog enthousiaster (en fanatieker) worden door de audio & visuele technieken, erg leuk! Nouja, zoals je leest; een aanrader voor iederee ! Een zeer geslaagde avond!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder