Huiskamerconcert Fam. Thijssen Veldhoven

Vanwege het slechte weer kreeg de familie Thijssen uit Veldhoven de tent niet opgezet, dus gaf het Ik Hou Van Brabant team een huiskamerconcert in Veldhoven! Met 35 man in een huiskamer en dan ook nog het Ik Hou Van Brabant team erbij, ik zeg nog: ” ’t Ken Net!”

Overdag hadden ze al een lekker potje geklompengolfd in gras tot aan de onderkant van de billen, dus de warmte en gezelligheid van de Ik Hou Van Brabant show konden ze wel gebruiken! In eerste instantie lagen de scores nog lekker dicht bij elkaar, maar al bij rust lag het rode team aan kop. De tweede helft wisten het blauwe en witte team nog wel wat punten bij elkaar te sprokkelen, maar tegen het geweld van het rode team was niet op te boksen.
Het rode team ging dan ook met de overwinning naar huis met 104 punten, gevolgd door het witte team met 77 punten en tot slot het blauwe team met 66 punten.

Bedankt dat jullie zo enthousiast waren en graag nog eens tot ziens! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Patries
    24 mei 2014 om 03:14

    Wat was het leuk!!!
    En helemaal omdat wij gewonnen hadden natuurlijk. En wat was het stil aan de overkant he 🙂

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder