Geweldige familiedag familie van Esch

Na 4 jaar mochten we gewoon weer terugkomen op de 2-jaarlijkse geweldige familiedag van de familie van Esch! Vorige keer waren we te gast met Ik Hou Van Brabant, deze keer speelden we samen met alle ooms, tantes, neefs en nichten de Just Beat It Show!

Bij binnenkomst wisten we meteen weer hoe het er vorige keer aan toe ging 😉 Super gezellig, gruwelijk fanatiek, kortom een geweldige avond. Het leek bijna onmogelijk om de eerste keer te overtreffen, maar volgens ons is het gelukt! Het was weer zo’n avond waarbij iedereen bloedfanatiek aan de strijd deelnam en waarbij de nodige humor niet mocht ontbreken. En nee, niet alles wat op het scherm getekend werd was een geslachtsdeel… En ja, we bedrijven in de zomer vaker de liefde met elkaar dan in de winter…
Na 2 spelrondes en een spannende finale waarbij team blauw, dat de hele show aan kop stond, de helft van zijn punten kwijtraakte, kwamen we tot de volgende einduitslag:

 1. Team Groen met 103 punten
 2. Team Oranje met 70 punten
 3. Team Blauw met 48 punten
  Familie van Esch, het was wedereom een geweldige familiedag en we gaan er gewoon vanuit dat we elkaar over 4 jaar weer zien! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij nog steeds erg leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Lenie de Vaan
  5 oktober 2019 om 00:16

  Het was kei leuk!! Zeer goed georganiseerd! Echt een aanrader voor een gezellige avond! TOP!

 • Thera Herveille
  5 oktober 2019 om 00:16

  Wat was het weer reuze gezellig. Verschillende onderdelen voor ieder wat wils. Geweldig om zo je familiefeest op te leuke

 • Esther van der Heijden
  5 oktober 2019 om 11:29

  We hebben er weer van genoten en inderdaad iedereen was bloedfanatiek. Complimenten voor het team van Pop-Up uitjes. Het was geweldig!

 • Kees van Esch
  5 oktober 2019 om 13:09

  Super gezellig, over 4 jaar maar weer boeken

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder