Familieweekend organiseren? Voor het leukste entertainment tijdens jullie familieweekend moet je het team van Pop-Up Uitjes hebben!

Zo waren we vandaag te gast bij de familie van Helvoirt in het prachtige groepshotel Heide Hoeve in Someren. Het entertainment van dit 2-jaarlijkse familieweekend werd deze keer een mooi feest met de Ik Hou Van Brabant spelshow. Een show waar jong en oud aan kan deelnemen, we hadden zelfs een mini gastpresentator! Team Rood, Wit en Blauw gingen de strijd met elkaar aan. En het was me een familie waar flinke strijd geleverd werd 🙂 Maar het werd wel een supergezellige strijd. Wat hebben we samen gelachen! Oh ja, tussendoor hebben we ook nog spelletjes gespeeld 🙂 Na 2 uur strijden leek team wit er met de overwinning vandoor te gaan. Ze stonden zo ver voor dat zelfs het verliezen van de helft van de punten geen pijn zou doen. Het enige wat zou kunnen gebeuren is dat een ander team de ‘100’ zou draaien. En wat denk je… Team Rood draaide de 100! Zo ging team rood er met 145 punten met de winst vandoor. Team wit eindigde als tweede met 92 punten en tot slot team blauw met 37 punten.
Familie van Helvoirt, bedankt voor de gezelligheid en wij wensen jullie nog een heel leuk familieweekend toe! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Sandra
  31 oktober 2021 om 12:31

  Het was een hele gezellige avond en bedankt voor het verzorgen van deze professioneel georganiseerde avond . Het was top

 • Ton Verheijen
  31 oktober 2021 om 13:18

  Was een leuk spel, leuk in elkaar gezet.

 • Nelly Damen van Helvoirt
  31 oktober 2021 om 15:55

  Wat hebben jullie ons familieweekend een extra toetje gegeven wet jullie ik hou van Brabant-kwis zeker dat extra familie tintje eraan was super leuk.
  De hele ochtend is er nog over nagepraat en alleen maar leuke reacties gehad.
  Gelukkig mocht ik bij t rode team horen en had n teamlid de de 10 gekust waardoor hij op de 100 kwam🤣🤣
  Pop-up-uitjes bedankt nogmaals.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder