Ook voor een familieweekend bel je gewoon met Pop-Up Uitjes! En zo waren we na het grote succes in 2021 vandaag voor de tweede keer op het familieweekend van de familie van Helvoort.

Iedereen was weer blij om ons te zien en wij waren natuurlijk ook blij om jullie weer te zien. We hebben begrepen dat er de afgelopen 2 jaar nog vaak over ons gepraat is. Vandaag waren we in het prachtige Beek onder Doetinchem, niet te verwarren met Beek in Limburg 😉 Dit keer speelden we de Just Beat It show met de familie. Een tactische spelshow vol met opdrachten en met natuurlijk een bingo tussendoor! De teams waren net zo fanatiek als in 2021 en het was ook deze keer weer net zo gezellig. Het ging tijdens de show redelijk gelijkop, soms stond het ene team op een voorsprong, dan weer het andere team. Maar net zoals bij de Ik Hou Van Brabant spelshow, heeft ook de Just Beat It show een twist op het eind. Zo werden er op het eind door het ene team nog flink wat punten verdiend, terwijl er bij het andere team zomaar een flink aantal punten verloren ging. Met 105 punten ging de winst en de felbegeerde Just Beat It beker naar team groen met 105 punten. De tweede plek was voor team Blauw en de derde plek was voor team Oranje.
Mensen, ontzettend bedankt dat we weer mochten komen en op naar over 2 jaar! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Nelly Damen
    17 oktober 2023 om 17:57

    Het was weer geweldig en er is weer de hele avond over nagepraat de toon was weer gezet.
    Erg leuke foto’s gemaakt door jullie.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder