Familiedag Vosjes – Lith

Bij één van de gastvrijste families van Brabant was het Ik Hou Van Brabant team vandaag te gast voor de “Familiedag Vosjes”. Het levendige bewijs dat je er ook met een kleine gezellige familie een kei mooi feest van kunt maken!

In het pittoreske Lith gingen team rood en wit de strijd met elkaar. Met Jeroen als kopman van team Rood en Stefanie als captain van team Wit werd er een gezonde strijd geleverd. Eventjes dacht iedereen dat team Wit met een grote voorsprong zou winnen. Het leek een stand die niet in te halen was door team rood, maar met een monsterscore bij het logospel was alles weer mogelijk. In de tweede helft ging de strijd mooi gelijkop en bij de laatste vraag was het verschil nog maar 2 punten. Gelukkig bleef bij de laatste vraag het rad niet op de “Pech” hangen en ging team rood er met 94 punten met de eerste prijs en wisseltrofee vandoor. Team Wit eindigde op de tweede plaats met 84 punten.

Bedankt voor de gezellige middag. Vergeet niet om onder de foto’s nog een reactie achter te laten, dat vinden wij altijd leuk!
Houdoe en bedankt en wie weet tot ziens.
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Corrie van der Borgh Vos
    12 september 2016 om 10:08

    Wat hebben wij gisteren een supergezellige familiedag gehad, vooral dankzij het leuke en supergoed georganiseerde spel: Ik hou van Brabant. Manon en Jeroen jullie waren heel goed voorbereid en n kei gezellig team!!!! Petje af!!!! Voor herhaling vatbaar.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder