Een onvergetelijke familiedag in Volkel met de Ik Hou Van Brabant spelshow, dat was vandaag het recept voor de familiedag van de familie van Haren!

Voor deze jaarlijkse familiedag was het Pop-Up Uitjes team uitgenodigd op aanraden van 1 van de familieleden die ons eerder al eens gezien had. En hij had niets teveel gezegd! Nadat iedereen in een team was ingedeeld kon de strijd beginnen. Team Rood, Wit en Blauw streden tegen elkaar om de felbegeerde titel en natuurlijk de mooie hoofdprijs. Team wit en rood gingen voortvanrend van start, terwijl team blauw onder leiding van Lonnie het zwaar had. Terwijl de show vorderde werd iedereen ook fanatieker, niet alleen met de spelletjes, maar zeker ook met ons Drieka. Dat zorgde zo af en toe voor een kleine worsteling, maar ana het eind kwam alles toch weer goed. Na 2 spelrondes ging de overwinning naar team Wit! Zij wonnen met 79 punten. Tweede werd team rood met 56 en een mooie derde plek was er voor team blauw met 45 punten.
Iedereen ontzettend bedankt voor de gezellige middag hier bij de familiedag in Volkel en graag nog eens tot ziens! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder