Familiedag Vissers in Nieuwendijk bij Werkendam

Nieuwendijk gemeente Werkendam, tegen de Biesbosch, een dorp met 1328 woningen en 2 woonarken (Bron wiki!). Hier was vandaag de familiedag van de familie Vissers en natuurlijk mocht de Ik Hou Van Brabant spelshow niet onbreken!

De dag kende een grote diversiteit aan activiteiten en zo eindigde de auto puzzeltocht op een locatie waar het Ik Hou Van Brabant team al klaarstond. Oma was de weg even kwijt, dus zo net na 3 uur konden we beginnen. Het was een familie in de leeftijd van 1 tot 78 waarbij het aan enthousiasme en winnaarsmentaliteit niet ontbrak!
Het rode en blauwe team wisselden de hele show van koppositie en de strijd voor het witte team leek gestreden. Totdat de 3 teams bij de laatste vraag nog maximaal 6 punten scheelden en iedereen nog met de overwinning naar huis kon gaan. Toch ging de eer naar het blauwe team en zij gingen met 93 punten met de overwinning naar huis.
Het witte team ging met 71 punten en het rode team met 66 punten naar huis. Gelukkig had de organisatie ook nog voor een poedelpaashaasprijs gezorgd om de pijn wat te verzachten!

Iedereen ontzettend bedankt voor jullie deelname en heel graag nog eens tot ziens! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter!

Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Peter en Janny van der Ven
  23 maart 2014 om 17:59

  We hebben ontzettend genoten van deze familiemiddag ter ere van de verjaardag van ons ma, oma en grootmoederke. Het was weer een echt Vissersfeestje met alles erop en eraan. Op naar volgend jaar!

 • Peter en Maria Colijn
  23 maart 2014 om 20:25

  Super leuke dag gehad met de familie, mede dankzij de geweldige verzorging door het team van Ik Hou Van Brabant. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een evenement vol Brabantse gezelligheid!

 • Jeannette Vissers
  23 maart 2014 om 21:53

  Wat een geweldige dag, en wat heerlijk om weer zo te genieten, bedankt Vissertjes, alhoewel de kouwe kaant is zeker zo gezellig he Els? En were simply the best, better then all the rest!!!!!!!!!

  • Rini en Els
   24 maart 2014 om 19:42

   Het was geweldig en voor herhaling vatbaar. Als je de foto’s bekijkt kun je duidelijk zien dat Els het helemaal niet “leuk”vond. Hi Hi Hi

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder