Familiedag van Wanrooij Erp

Geen familiedag is (gelukkig) hetzelfde maar zoals vandaag… De ambulance heeft er nog net niet aan te pas hoeven komen bij deze editie van de Ik Hou Van Brabant show!

In Erp stonden de tenten klaar en nadat het Ik Hou Van Brabant team had opgebouwd, kon om 15.00 uur de show beginnen. Met het rode, witte en blauwe team beloofde het een kei gezellige middag te worden, waarbij vooral de Drieka’s een hot item waren. Maar natuurlijk waren ook het schortenspel, de logo’s en de muziekvragen weer ongekend populair en was er genoeg afwisseling voor jong en oud.
Het blauwe team was zo slim geweest om alle Drieka’s te bemachtigen en in het heetst van de strijd vlogen de Drieka’s in het rond, één fles kapot en één teamlid zowat knock-out was het resultaat. Ondanks dat, konden we het blauwe team toch als winnaar uitroepen met 91 punten, gevolgd door het witte team met 75 punten en tot slot het rode team met 63 punten.
Hartstikke bedankt dat wij op jullie familiedag mochten zijn. Laat onder de foto’s nog even een reactie achter!

En als je nog op zoek bent naar een leuk cadeautje of je wilt je baas tippen over leuke kerstpakketten, kijk dan eens op www.streekvol.nl!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder