Familiedag vol strijd met familie van Bennekom in Helvoirt

Vandaag was het Ik Hou Van Brabant team voor de familiedag van de familie van Bennekom te gast in Helvoirt. De familiedag op deze ze tweede Pinksterdag beloofde er één te worden vol strijd en gezelligheid met de Ik Hou Van Brabant spelshow!

Het was de Ik Hou Van Brabant show maar dan in huiskamerconcert stijl. Met een beetje passen en meten lukte dat prima en de strijd was er zeker niet minder om. Met het fanatieke rode, witte en blauwe team ging het er af en toe flink op. Even leek het erop dat het blauwe team makkelijk ging winnen. De scores van het witte en rode team bij elkaar opgeteld waren in de pauze nog minder dan de score van het blauwe team. Het witte en rode team hadden echter een goede tactiek bespreking gehad in de pauze en kwamen in de tweede helft sterk terug.
Na 2 uur gestreden te hebben met leuke spelletjes en gezellige muziekvragen ging het rode team er met de overwinning vandoor met 84 punten, gevolgd door team blauw met 73 punten en tot slot team wit met 56 punten.
Het was echt een gezellige familiedag, ook wij hebben er van genoten! Bedankt voor jullie enthousiasme en wie weet nog eens tot ziens! Laat onder de foto’s even een reactie achter, vinden wij altijd leuk.

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • conny van hattum-van bennekom
  17 mei 2016 om 08:32

  we hebben een geweldige familiedag gehad.
  de “ik hou van brabant” show heeft hier een groot aandeel in gehad.
  de afwisseling van vragen, actieve spellen en t persoonlijke stukje, zorgden ervoor dat iedereen enthousiast meedeed.
  nogmaals hartelijk bedankt, team van “ik hou van brabant”, voor jullie geweldig show en gezelligheid

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder