Familiedag Stanserhorn

Voor de familiedag van familie van der Krabben waren we te gast bij Stanserhorn in Heeswijk met de Just Beat It spelshow. Een spelshow voor jong en oud, dat paste helemaal bij deze mooie familie!

Het was één van de eerste mooie dagen van 2024, een mooi moment voor de familiedag van de familie van der Krabben. Na een familiefoto in de tuin, was het tijd om naar binnen te gaan om samen Just Beat It te gaan spelen. Een spel vol met opdrachten, afgewisseld met muziek en natuurlijk werden de bingokaarten ook regelmatig tevoorschijn gehaald. Met 3 goede coaches moest het met team Groen, Oranje en Blauw wel goed gaan komen. Over en weer werden er flink wat punten gescoord en werden de nodige bingo’s afgestreept. Bij team Groen ging dit het beste en lang stevende dit team af op de overwinning. Er was nog 1 finalespel waarbij de beste zangers en zangeressen van de teams ingezet werden om Just Sing It te spelen. Met het zingen werden enveloppen verdiend die in de finale voor de nodige plus en minpunten konden zorgen. Dit bleek voor team Groen niet goed af te lopen, helaas haalden zij de “Pech, helft van de punten weg” eruit. Helaas wist ook team Blauw net te weinig punten te verzamelen waardoor de winst welverdiend naar team Oranje ging met 93 punten!
Lieve familie van der Krabben, ontzettend bedankt voor deze geweldige middag bij Stanserhorn en graag nog een keer tot ziens!
Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder