Familiedag organiseren voor de familie van Rijbroek

De familiedag organiseren is ieder jaar weer een dingetje. Maar dit keer wist de organisatie precies wie te bellen: Het Ik Hou Van Brabant team, want dan zijn we mooi de hele middag lekker bezig en hoeven we ons nergens druk over te maken!

Het was al een hele strijd om te bepalen wie van de familie van Rijbroek er in welk team terecht zou komen met de stoelendans en iets met eieren eten?!?! De strijdtoon was dus al gezet voordat we met de Ik Hou Van Brabant spelshow begonnen. Teams Rood, Wit en Blauw waren er ieder op gebrand om met de overwinning naar huis te gaan. Maar daarvoor moesten ze wel tot het gaatje gaan met spelletjes als het raden van de bekende Brabanders, het schortjes-letterspel, het logospel en natuurlijk de diverse muziekvragen. Hoe het nou precies kwam is ons niet helemaal duidelijk, maar op de één of andere manier wist team wit toch een flinke voorsprong te halen op het rode en blauwe team. Toen er ook nog een keer de volle ’10’ op het rad verscheen voor team wit en er bij “Ons Drieka” alleen flink geproosd werd, ging team Wit met de overwinning naar huis!

Wij feliciteren dan ook alle teamleden van team wit met de overwinning (73 punten). De tweede plek was voor team rood met 38 punten en helaas voor team blauw eindigde het rad bij de laatste vraag op de Pech zodat zij met 28 punten naar huis gingen.

Vergeet niet om onder de foto’s nog een reactie achter te laten, vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Jan Kamphorst
    14 september 2015 om 08:50

    Kei skonne middig gehad
    Goed georganiseerd en mooie spellen gespeeld
    Gr Jan

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder