Deze familiedag in Uden stond een kleine 2 jaar geleden al in onze agenda. En toen kwam “je-weet-wel”. Eerst een paar maanden uitstellen, toen nog een keer uitstellen, maar vandaag was het dan EINDELIJK zo ver! De familiedag van de familie Bouw in Uden.

Iedereen had voorafgaand aan de familiedag al te horen gekregen in welk team ze zaten, dus iedereen was stijlvol rood, wit of blauw gekleed. Ik Hou Van Brabant petje erbij en de outfit was compleet. Deze 3 teams gingen samen de strijd aan met de Ik Hou Van Brabant spelshow. Fanatiek werden er vragen beantwoord, liedjes geraden en spelletjes gespeeld. En fanatiek was eigenlijk nog een understatement… Hoewel team Blauw namelijk dik vet aan kop ging en al bijna niet meer kon verliezen, moest toch de Drieka in eigen voordeel nog ingezet worden. Dit fanatisme werd in de allerlaatste ronde bestraft door team Rood. Met 100 punten op het rad gingen zij er namelijk met de overwinning vandoor met 141 punten. Team blauw eindigde als tweede met 86 punten en team wit eindigde keurig derde met 52 punten!
Iedereen echt kei bedankt voor jullie deelname tijdens deze familiedag! En laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!
Houdoe en Bedankt en tot volgende keer!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder