Familiedag in Dongen met familie Achterberg

Vandaag waren we voor niet zomaar een familiedag in Dongen, maar voor een geweldige familiedag van de familie Achterberg! Met de Ik Hou Van Brabant spelshow werd een gezellige dag super afgesloten!

De dag begon wat regenachtig, maar dat weerhield de Achterbergjes er niet van om zich al flink in het zweet te werken tijdens de zeskamp. Na een goed en stevig diner, stond om half 7 het Ik Hou Van Brabant team alweer klaar. De teams werden weer flink gehusseld en iedereen werd verdeeld over team Rood, Wit en Blauw. Het beloofde al gelijk een gezellige avond te worden want de rechte en schuine uitspraken vlogen al direct door de zaal. Gelukkig zijn wij wel wat gewend en wisten we de groepen prima in toom te houden met de verschillende spellen.
Er werd regelmatig gewisseld van koppositie, maar na zo’n 2 uur strijd gingen de eeuwige roem en originele Ik Hou Van Brabant kalenders naar team Rood, zij wonnen met 86 punten, gevolgd door team wit met 68 punten en een hele knappe 3de plek voor team Blauw met 41 punten!

Vergeet niet om onder de foto’s nog even een reactie achter te laten!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Marleen
  16 mei 2015 om 23:04

  Super bedankt voor de ontzettend leuke avond! In 1 woord geweldig! We hebben het erg naar ons zin gehad.

 • riny smits
  16 mei 2015 om 23:31

  Gemakkelijk AG g zelf Den drank niet opdrinkt. Mee den smoes der zijn der zwanger.
  Da maakt niet uit as ut mar gezellig is.
  Team wit

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder