Familiedag in Boekel bij Nia Domo

Voor deze familiedag in Boekel waren we weer een keer te gast in Nia Domo met de Just Beat It spelshow. Het werd een middag waar Faas in ieder geval nog lang over zal vertellen!

De familiedag begon met een potje bowlen op de bowlingbaan van Nia Domo waarna het tijd werd voor de echte fanatieke strijd bij de Just Beat It spelshow. Vandaag hadden we een wel heel speciale assistent: Faas! Hij zorgde ervoor dat alles soepeltjes verliep en dat de ballen met het bingorad getrokken werden. Want naast leuke spellen en opdrachten speelden we natuurlijk ook nog een bingo waarbij de leukste en foutste bingoprijzen gewonnen werden. Samen met het kleine grut, oma en alles daartussenin hebben we er een supergezellige middag van weten te maken. Een middag waarbij team blauw met de winst naar huis ging met 74 punten. Team blauw werd op de voet gevolgd door team oranje met 72 punten en tot slot team groen met 68 punten. Dames en heren, jongens en meisjes het was echt een gezellige familiedag bij jullie in Boekel. Laat onder de foto’s nog een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Jan
    7 april 2022 om 20:02

    Heel leuk! Faas heeft het er inderdaad nog steeds over. Hij heeft de beker zelfs mee naar school genomen om het verhaal daar te vertellen! Dank voor de leuke middag!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder