En weer een familiedag onvergetelijk gemaakt! Met de Ik Hou Van Brabant spelshow werd er met een show vol humor in Geffen gestreden om de eerste prijs en eeuwige roem!

Rond de klok van 2 uur waren alle familieleden uit Oss, Berghem, Nieuw-Vennep, Rosmalen en zelf Holzwickede (Duitsland) verzameld in Geffen. Een keer lekker bij kletsen en herinneringen ophalen met de neefs, nichten, oom en tantes. Om de familiedag extra aandacht te geven werd het Pop-Up Uitjes team uitgenodigd. Het mooie van de Ik Hou Van Brabant spelshow is dat iedereen mee kan doen, of je nou jong of oud bent, uit Oss of Holzwickede komt. Het werd een gezellige middag waarbij team rood al in de pauze dacht dat ze deze show wel even zouden winnen. Echter bij de laatste vraag en een flinke draai aan het rad door tante Gusta ging team wit er met 160 punten met de overwinning vandoor. Team rood eindigde als tweede met 103 punten en tot slot team blauw met 66 punten.
Beste familieleden en kouwe kant, bedankt voor de gezellige familiedag in Geffen en graag nog eens tot ziens. Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Louise
    27 mei 2019 om 10:53

    Wij hebben veel gelachen en een kei-gezellige dag gehad!

  • Ingird
    28 mei 2019 om 12:24

    Ik heb een super gezellige middag gehad en natuurlijk helemaal als je wint 😉. #hoezofanatiek?

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder