Familiedag Geffen met familie Van Venrooij

Effe noar Geffe voor een spelshow met de familie van Venrooy, dat klonk als een gezellige aanvraag voor de Ik Hou Van Brabant spelshow. En een gezellige familiedag dat werd het in de kantine van sporthal De Geer in Geffen!

Klokslag 3 uur gingen we van start met het indelen van de teams en natuurlijk het bekendmaken van de captains. Niet veel later kon de strijd beginnen om de eerste plek, de eeuwige roem en de hoofdprijs! Team rood ging voortvarend van start en had al snel meer punten dan team wit en blauw samen. Echter de smaak van de overwinning maakte dat de aandacht verslapte waardoor team blauw en team wit een flinke inhaalslag konden maken. De laatste draai aan het rad redde de laatste plek voor team rood. Met 1 punt verschil werd team Blauw derde met 72 punten. Team rood eindigde als tweede met 73 punten en de overduidelijk winnaars van vandaag waren de leden van team Wit met 97 punten!
Alle familieleden bedankt voor deze gezellige familiedag! We vinden het leuk als je onder de foto’s nog een reactie achter zou willen laten!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Kim korsten
    8 oktober 2018 om 18:53

    Was een super leuke middag die goed georganiseerd was . Iedereen had het naar zijn zin! Bedankt!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder