Familiedag feestje met de familie Bertens

Reusel, een prachtige plek voor een mooi familiedag feestje op deze ietwat sombere zaterdagmiddag. En een feestje maken met de familie Bertens, dat bleek geen enkel probleem!

Na een ruime omleiding vanwege afgesloten wegen vonden we ons plekje onder de veranda zodat iedereen voldoende plek had om mee te spelen. Nadat Bas de teams bekend had gemaakt en de captains had aangewezen, kon de strijd beginnen. Met een aantal familie Bertens foto’s uit de oude doos zat de sfeer er al direct goed in. En nee, niet elke aap is Ome Frits! Tijdens de show bleek dat elk team zo zijn eigen kwaliteiten had. Was het ene team weer veel sneller met het schortjesspel, wist het andere team weer meer liedjes te raden en was weer een ander team gehaaid genoeg om ons Drieka te ontvreemden.
Met deze verschillende kwaliteiten bleven de scores tot het eind dicht bij elkaar liggen en zo werd het een spannende finale die gewonnen werd door team Wit met 54 punten, gevolgd door team blauw met 51 punten en tot slot team rood met 47 punten!

Familie Bertens, het was een enerverende middag waarbij vanalles gebeurde! We zouden het leuk vinden als je onder de foto’s nog een reactie achter wilt laten!
Houdoe en bedankt
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Margo
  2 juli 2017 om 11:33

  Beste Manon en Jeroen,

  Bedankt voor de keigezellige middag! Jullie show ziet er heel verzorgd en professioneel uit, met een hele leuke aankleding en begeleiding. Ik heb veel gelachen en meegezongen.

  Succes met ik hou van Brabant!

 • Truke
  2 juli 2017 om 12:00

  Wat hebben jullie er een onvergetelijke dag van gemaakt, echt genoten, een feestje voor jong en oud!

 • Ans
  2 juli 2017 om 13:50

  Het was super. Heel veel gelachen, gezongen en foto’s raden.
  Echt geweldig om mee te mogen doen.
  Het is echt een aanrader. Bedankt

 • Pascalle
  2 juli 2017 om 19:50

  Wat een heerlijke middag, veel gelachen en genoten.

 • Sjef Aertse
  3 juli 2017 om 04:37

  Geslaagde middag bedankt

 • Henk en Toos van Roemburg
  3 juli 2017 om 11:31

  Het was super gezellig. Nooit gedacht dat ik zo op een leeuw leek.

 • Ronald en Nicolle
  3 juli 2017 om 19:55

  Kei leuk!