Familiedag Familie Westerveld Nuenen

Vanwege de al eeuwigdurende strijd tussen Twente en Brabant stond dit jaar de familiedag van de familie Westerveld in Nuenen volledig in het teken van Brabant met de Ik Hou Van Brabant spelshow! Endat PSV kampioen geworden was kon je vandaag trouwens ook niet missen, overal hing de kampioenschaal!

De mienskes, de ouwe lullen en de jungskes gingen de strijd met elkaar aan als team blauw, wit en rood. We moeten echt onze complimenten geven aan het kennisniveau over Brabant van al die Twentenaren: Chapeau! Bewonderingswaardig waren ook de supersnelle en goede logo’s die door team rood geraden werden, echt niet normaal! De strijd ging lekker gelijk op en tot de laatste vraag kondel zowel de mienskes, de ouwe lullen en de jungskes nog winnen!
Toch kon er maar één team winnen en dat was vandaag team blauw met 72 punten. De tweede plek was voor team rood met 61 punten en het witte team eindigde als derde met 56 punten.

Iedereen kei bedankt, het was een geweldige zondagmiddag en wie weet tot ziens! Vergeet niet om onder de foto’s nog even een reactie achter te laten!
Houdoe en bedankt!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Floor
  16 juni 2015 om 21:54

  Het was fantastisch Nuenen! Super geregeld. We hebben ontzettend gelachen met het spel en leuk om iedereen weer eens even te spreken! Oldenzaal; beat that!! 👍🏻😃

 • Mieke en Henny
  17 juni 2015 om 20:56

  Mieke; Het was heerlijk weer eens in Brabant te zijn.Het was al met al een topdag !!!

  Henny; Als ik toch iemand moet bedanken van de organisatie dan moet het volgens Louis,Wouter en Joep degene zijn die de geweldige speech hield waarin hij aankondigde dat Oldenzaal volgend jaar aan de beurt was.
  Natuurlijk kan je er niet omheen om Mariella, Lenny en Katja te hartelijk te bedanken voor hun inzet. Spelshow te gek!!!

 • Marieke
  19 juni 2015 om 15:46

  Heel goed georganiseerd Nuenen, super gaaf dat “ikhouvanbrabant -spel”! Voor mij toch ook weer een beetje thuiskomen. Kijken of we het volgend jaar kunnen evenaren … maar moet lukken op z’n Twents met een Brabantse “touch” 😉

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder