Familiedag familie De Weert – Wouw!

In Wouw daar gebeurde het vandaag: De familiedag van de familie De Weert. Al voor de 12de keer werd dit jaar de familiedag georganiseerd en speciaal voor deze gelegenheid reisde het Ik Hou Van Brabant team af naar het einde van de wereld (nou ja, het einde van Brabant).

De ruimte was een beetje aan de krappe kant, maar we roeiden maar met de riemen die we hadden. Voor team wit betekende dit dat ze in de eerste helft een beetje achtergesteld weren en dat was ook gelijk merkbaar in de punten. In het begin ging team blauw er als een speer vandoor, maar later kwam team rood op toeren en nam de koppositie over. Toen in de tweede helft team wit zich een weg naar voren had gebaand, wisten ook zij het blauwe team voorbij te gaan. Na 2 rondes met een hoop Brabantse gezelligheid en gezellige spelletjes, konden we toch echt maar 1 conclusie trekken: Team Rood was met 171 punten de winnaar van de dag! Team wit eindigde knap 2de met 67 punten en team blauw eindigde helaas op de laatste plaats met 49 punten.
Iedereen kei hartstikke bedankt voor de gezellige middag en jullie enthousiasme natuurlijk! Heel graag tot ziens en vergeet niet om onder de foto’s nog even een reactie achter te laten.
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Celine
  2 oktober 2016 om 08:44

  Bedankt voor de gezellige middag bij familiedag de Weert in Wouw, iedereen heeft zich erg vermaakt!
  Alleen al aan de leuke foto’s kan je zien dat het heel gezellig was. Dit is een spel om niet snel te vergeten, leuk dat jullie dit doen!!

 • Kees Carla Marissa en Jessica.
  2 oktober 2016 om 11:53

  Het was een zeer leuke middag vonden wij.

  was echt gezellig wat je op 2 uur tijd kan doen met z;n allen Toppie

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder