De familiedag van de familie Vloet zou en moest de Jongens tegen de Meisjes worden zodat de mannen revanche konden nemen op de vrouwen…. Natuurlijk kunnen wij ons daar zeker op aanpassen en zo speelden we deze familiedag de spelshow Ik Hou Van Brabant met de meisjes in team rood en de jongens in team wit.

1 keer per jaar komt de familie Vloet bij elkaar, maar daar is in de samenwerking weinig van te merken. Wat een fanatieke familie! Je zag het bij elk punt, bij elke tussenstand en nog meer bij de einduitslag! Bij de rust stonden de mannen een behoorlijk eind achter de vrouwen. Voorzichtig werd er in de pauze al gevraagd of de overwinning er nog wel in zou zitten. In de tweede ronde hadden de mannen echter een sterke come-back waardoor de scores maar 3 punten uit elkaar lagen. Bij de laatste vraag hoefden de mannen maar 1 ding te doen: aan het rad draaien en minimaal 4 punten halen. Helaas voor de mannen bleef het rad steken op de “1”, en dat dan dubbel, dat maakt 2. Met 99 punten om 100 punten waren de vrouwen de winaressen van deze editie van de familiedag van de familie Vloet!
Iedereen ontzettend bedankt voor de gezellige en fanatieke familiedag! We zien de reacties onder de foto’s graag tegemoet!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Mart Vloet
    1 juli 2019 om 10:00

    Met dank aan Pop-Up Uitjes. Zeer leuke en professionele werkwijze maakte de familiedag tot een gezellig samenzijn.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder