Familiedag familie Verbrugge met Ik Hou Van Brabant

Na een succesvol vrijgezellenfeest in juni van dit jaar, werden we meteen aanbevolen om een show te geven tijdens de familiedag van de familie Verbrugge. Bij het ouderlijk huis in Keldonk was de werkplaats voor deze gelegenheid omgetoverd tot feestzaal en met wat schuiven van de tafels was dit ook een mooie plek voor de Ik Hou Van Brabant spelshow!

Bij binnenkomst van de neven en nichten werd druk gespeculeerd wat er vandaag zou gaan gebeuren; Karaoke, dansfeestje of iets anders…. Maar toen het Ik Hou Van Brabant logo tevoorschijn kwam, viel het kwartje. Na aanvang van de show werden al snel de eerste polonaises gelopen en was de perfecte sfeer gecreeerd om er een leuke familiedag van te maken!
Hoewel sommige mensen al eens eerder deelgenomen hadden aan de show, hadden zij daar totaal geen voordeel van, want we hadden nieuwe verhaaltjes voor het roddelen, nieuwe benaderingsvragen en andere dieren die in een bekende Brabander veranderde. Met deze gelijke uitgangspunten kwamen we na 2 uur op de volgende uitslag:
De derde plek voor het rode team met 45 punten
De tweede plek voor het blauwe team met 69 punten
De eerste plek voor het witte team met 75 punten

Het was een kei gezellig feestje deze zondagmiddag waar volgens ons iedereen van genoten heeft! Hieronder vind je de foto’s van de show!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Mieke
  7 oktober 2012 om 20:20

  Wij gezellig voor jong en oud Bedankt

 • Anny
  8 oktober 2012 om 12:24

  Hee Mieke; helemaal mee eens;De gemoedelijke sfeer zit er meteen in; heel gezellige muziek en leuke spellen, voor iedereen,
  Bedankt!