Familiedag Familie vd Berg met Ik Hou Van Brabant

We hebben ons best gedaan om om 7 uur te kunnen beginnen, maar de middagshow liep toch met een Brabants kwartiereke uit. Gelukkig stonden we om kwart over 7 startklaar voor de Ik Hou Van Brabant spelshow voor familie van de Berg in Schijndel!

Opa, oma, kinderen en kleinkinderen, iedereen kon deelnemen aan deze spelshow over Brabant en alles wat daarmee te maken heeft. De stevige wandelschoenen waren vandaag gelukkig niet nodig, want na een heerlijk buffet kon iedereen gewoon in de tent blijven en genieten van alles wat ging komen.
Het was wel duidelijk dat we een show gaven voor een familieleden die niet voor elkaar onderdeden. Iedereen wilde met de overwinning naar huis en daar werd dan ook alles aan gedaan. Er werd zelfs een poging gedaan om muziekkenner Paul vast te binden!
Na 2 uur strijd spande het er bij de laatste vraag nog om wie er met de overwinning naar huis zou gaan, het rode of het blauwe team. Het blauwe team stond aan kop met 92 punten, maar het rode team had de laatste vraag goed. En wat wilde het geluk? 10 punten en dan ook nog dubbel voor het rode team, zodat zij met de overwinning naar huis gingen!
De uitslag:
1. Het rode team met 102 punten
2. Het blauwe team met 96 punten
3. Het witte team met 63 punten

Het war kei skon! We vinden het altijd leuk als je nog een reactie achter wilt laten onder de foto’s!

Houdoe en bedankt!
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Mariska en Toos
    22 september 2013 om 14:22

    Bedankt voor de super gezellige avond! Zeker voor herhaling vatbaar!

  • anke en michel
    22 september 2013 om 19:21

    Was egt heel leuk!! Aanradertje!