Familiedag familie van Maasakkers met Ik Hou Van Brabant

De derde familiedag van de Familie Van Maasakkers gaat de boeken in als bijzonder, kei gezellig, skon en bovenal voor de héle familie! De Ik Hou Van Brabant spelshow was weer een enorm succes voor jong en oud en er zal nog wel een tijd over nagepraat worden!

Na wat zoekwerk kwamen we aan bij een nagenoeg nieuwe school in Uden, dat vandaag het toneel was van de familiedag van familie Van Maasakkers. Na een bakske koffie met een quukske werden de teams ingedeeld en voor de verandering had de koude kant eens de leiding van het team! Iedereen was al van begin af aan super fanatiek en zowel de kinderen als de volwassenen deden er alles aan om te overwinnen. De schorten deden het goed bij het blauwe team, de merken bij het rode team en het witte team wist zowat alle foto’s juist te raden. Zo was de strijd dan ook ontzettend spannend en werd het blauwe team verrassend eerste met 94 punten, gevolgd door het rode team met 84 punten en het witte team eindigde helaas als laatste met 70 punten!
Kei bedankt allemaal en wie weet nog eens tot ziens! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd weer super!
Houdoe en Bedankt!
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Joyce van Dijk
  27 januari 2014 om 10:43

  Het was echt een super middag. Goed georganiseerd spel.
  Heb me goed vermaakt die middag!!

 • Karen
  27 januari 2014 om 17:44

  Het was super gezellig. Mede dank zij jullie het was top.

 • dennis van maasakkers
  27 januari 2014 om 19:25

  Het was top enthousiast en en erg gezellig ik zeg wanneer weer??

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder