Familiedag familie van Hersel Spoordonk – Oirschot

In Spoordonk bij Oirschot was deze ochtend de familiedag van de familie van Hersel begonnen. Na een dag vol activiteiten, eten en drinken stond voor de avond het Ik Hou Van Brabant spel op het programma. Zo na de klok van 20.00 uur startte de show en nadat de familieleden ingedeeld waren in 3 teams kon de strijd beginnen! Speciaal voor opa en oma hadden we VIP plaatsen aan tafel gereserveerd, zodat ook zij de show mooi konden volgen!

Het Witte en Rode team wisselden samen regelmatig de koppositie af, terwijl het blauwe team op een te overziene afstand volgde. In de rust scheelde het maar 20 punten, dus alles was nog mogelijk. Er werd flink fanatiek gespeeld, met name de vragen waarbij de drukknop werd gebruikt, zoals bij de bekende Brabanders raden, maar met name het intro-spel bracht flink wat leven in de brouwerij. Maar soms is de scheidslijn tussen lachen en huilen zo flinterdun, dat we met alle goede bedoelingen toch per ongeluk een gevoelige snaar raken. Gelukkig wist iedereen de draad toch weer op te pakken om er samen een spannende finale van te maken! En spannend was het! Het blauwe team stond inmiddels op de tweede plaats en het laatste lied zou allesbeslissend worden! Het rad bleef steken op de 5 punten, waardoor de overwinning naar het Witte Team ging met 74 punten. Nogmaals van harte gefeliciteerd met de overwinning. Het rode team volgde met 71 punten en de laatste plek was dan toch voor het Blauwe Team met 69 punten.

Iedereen bedankt voor jullie onvermoeibare inzet, laat onder de foto’s nog even een reactie achter en graag nog eens tot ziens!

Houdoe en bedankt!
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Marianne van Kollenburg
  22 juni 2013 om 19:05

  Wat hebben we genoten van deze prachtige spelshow!!!!
  Inderdaad af en toe een flinterdunne scheidslijn tussen een lach en een traan, maar ook dat hoorde er bij.
  Het blijft voor eenieder van ons een onvergetelijke avond die ons hele leven bij zal blijven!
  Een heel groot compliment voor de spelleiding Manon en Jeroen.
  Zeer zeker een herhaling waard!!!!!
  Dus houdoe en bedankt en tot ……