Familiedag Familie Van Extel

Wat een energie hebben we vandaag gekregen van de Ik Hou Van Brabant spelshow met de familie van Extel! Bij de Driezeeg in Middelrode speelden we een spelshow tijdens de familiedag om niet snel meer te vergeten!

De voorpret was al leuk want met de aangeleverde vragen en foto’s konden we wel vooruit. En toen de eerste gasten binnenkwamen, werd al direct duidelijk dat het een gezellige familiemiddag zou worden met al die enthousiaste mensen. Met de nodige humor en gezelligheid vloog de tijd voorbij. Op aanraden van één van de deelnemers werden alle 3 de teams goed in de gaten gehouden! Gelukkig hadden we vandaag een nieuwe spelleider: Ruben! En hij wist al zijn ooms en tantes wel in het gelid te houden!
Na 2 spelrondes hadden we de volgende einduitslag:
1. Team Rood met 70 punten
2. Team Blauw met 61 punten
3. Team Wit met 55 punten
Vandaag was er niet alleen een prijs voor het winnende team, door De Driezeeg waren ook nog eens 2 tegoedbonnen en een entree ticket voor Tino Martin weggegeven! Driezeeg bedankt!
Familie van Extel, het was een kei gezellige middag! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder