Familiedag Familie Van Esch in Nieuwkuijk

De familiedag van de familie van Esch was dit jaar in Nieuwkuijk. Met de Ik Hou Van Brabant spelshow werd het voor jullie een familiedag om niet snel te vergeten en voor ons een show om niet snel te vergeten!

BIj binnenkomst leek er qua herrie wel 150 man binnen te zitten! Wij zijn wel wat gewend maar met de familie van Esch… 😉 De teams rood, wit en blauw streden gruwelijk fanatiek met en tegen elkaar om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Dat lukte in eerste instantie vooral bij team Rood en Blauw, terwijl team wit lang op de 13 punten bleef steken. Naarmate de show vorderde met spellen als intro’s raden, bekende Brabanders en Brabantse plaatsen raden, het schortenspel en roddelen liep de temperatuur flink op in Nieuwkuijk. En strije, da kunne ze ôk doar bij van Esch! Gruwelijk strije! Maar ach, dat had ook zijn charmes!
Na 2 uur strijd, waarbij team blauw lang aan kop had gestaan, ging uiteindelijk team rood er toch met de overwinning vandoor! Zij wonnen deze spelshow met 62 punten, gevolgd door team blauw met 60 punten en tot slot team wit met 45 punten!

Iedereen kei bedankt voor jullie deelname! Het was kei skôn! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Thera Herveille
    3 oktober 2015 om 10:13

    Wat een ontzettend leuke avond. Ja die van Esch zijn gruwelijk fanatiek. Het was weer helemaal top Hartstikke bedankt

  • Lenie de Vaan
    3 oktober 2015 om 10:34

    Wat was dit geweldig zeg !! En zoals je al schrijft het was een HETE STRIJD tussen de familieleden ,maar wel KEI GEZELLIG! Jullie zullen onze familie niet gauw vergeten denk ik. Bedankt voor jullie fantastische spel begeleiding,

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder