Familiedag Familie Van Der Zanden in Breugel

Show nummero 3 van dit weekend was in de achtertuin van de organisatie van de familiedag van de familie van der Zanden in Breugel. Het was echt geweldig weer, niet te heet, zonnetje erbij en af en toe een voorbij drijvend wolkje. De Ik Hou Van Brabant show was ook deze keer weer een groot succes!

Na de lunch was voor de 3 teams een wandelroute uitgezet waarbij onderweg de letters Ik Hou Van Brabant gevonden moesten worden. Voor het Witte en Blauwe team was dit een makkie, maar de Ui Hok Van Brabant van het Rode Team was toch echt geen punten waard! Toen de 3 teams gearriveerd waren, kon de spelshow beginnen en het was gelijk duidelijk dat elk van de 3 teams voor de overwinning ging!
Het blauwe team nam al gelijk in het begin de leiding door de eerste 3 muziekvragen goed te raden en ook nog eens flink wat punten te scoren met de bekende Brabanders. Hoewel het wat lastig te zien was door de zon, hadden de teams al snel in de gaten dat de bekende Brabanders deze keer vervangen waren door bekende familieleden!

De uitslag:

Na een geweldige strijd kon bij de laatste vraag iedereen nog winnen. Hoewel het witte team de laatste vraag goed had, ging toch het blauwe team met de overwinning naar huis!

Rood: 62 punten
Wit: 68 punten
Blauw: 79 punten

Allemaal bedankt voor jullie enthousiaste deelname en graag tot ziens bij de Ik Hou Van Brabant Spelshow!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Ans van der Zanden
    3 september 2012 om 09:19

    We hebben een geweldige familiedag gehad met bijdrage van een spektakelshow van:
    ” Ik Hou Van Brabant “. Nogmaals onze dank.