Familiedag familie van de Lockand Haps

Of het nou om een familiedag of personeelsfeest gaat, het Ik Hou Van Brabant team maakt er een feest van! Vandaag waren we in Haps te gast bij de familiedag van de familie van de Lockand in Haps met een kei skôn huiskamerconcert!

Met team Rood, Wit, Blauw en de hond gingen we de strijd aan. Elk team met zijn eigen captain en zijn eigen kwaliteiten. Team wit en blauw gingen lekker in de eerste helft van de show, maar team Rood…. Dat hebben wij in de 5 jaar dat we spelshows geven nog nooit meegemaakt! Een half uur lang geen enkel punt scoren! Dat is ook knap! Gelukkig ging het in de tweede helft van de show een stuk beter en wist team rood nog aardig dicht in de buurt te komen van team wit en blauw.
Het was echt een mooi feestje! Iedereen ging voor de winst, iedereen had zijn of haar kwaliteiten en iedereen was enthousiast! Na 2 uurtjes strijd kon er toch maar 1 team met de overwinning naar huis en vandaag ging de eer naar het Witte team! Zij wonnen deze familiestrijd met 85 punten. Team blauw eindigde als tweede met 61 punten en tot slot team rood met 47 punten.

Iedereen bedankt voor jullie gezelligheid en graag nog eens tot ziens! Vergeet niet onder de foto’s een reactie achter te laten!

En voor jullie alvast de primeur: Ik Hou Van Brabant bestaat dit jaar 5 jaar! En daarom nemen wij een aantal mensen mee naar het concert van Guus op 13 juni 2015 in Eindhoven. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is ons het leukste en origineelste cadeau te sturen voor 10 april 2015! Het gaat zeker niet om het duurste cadeau 🙂 Vergeet niet je naam, adres en telefoonnummer te vermelden!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • jose
    18 januari 2015 om 22:56

    Wat hebben wij een leuke, hilarische en kei gezellig brabants feest gehad. De avond ging nog tot in de kleine uurtjes door waarin we nog veel napret hebben gehad! Helemaal top! Kei bedankt voor jullie enthousiaste spelleiding en alles was tot in de puntjes verzorgd!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder