Familiedag familie Van de Hei bij Het Witte Huis

Normaal gesproken is het altijd slecht weer en is er een buitenactiviteit bij de familiedag van de familie Van De Hei. Daarom koos de organisatie dit jaar voor de unieke binnenactiviteit Ik Hou Van Brabant bij Het WItte Huis in Zeeland. Zul je altijd zien dat het vandaag prachtig weer was!

Nadat de teamindeling gemaakt was, werd eerst even de kat uit de boom gekeken. Voorzichtig werden de petjes opgezet en schuifelde iedereen langzaam naar voren. Maar nadat de eerste spelletjes gespeeld waren, was het ijs gebroken en werd er flink gestreden. Dit keer ging de strijd eigenlijk niet om de eerste plek, want het was al snel duidelijk dat team wit met de eerste prijs naar huis zou gaan. Nee, vandaag ging het tussen team rood en blauw om de tweede plek. Het blauwe team was daar zelfs zo fanatiek in, dat ze het rode team tien punten in de min zette met Ons Drieka! Van je familie moet je het hebben hoor!
Het was een gezellige middag waarbij zowel jong als oud lekker mee kon doen. Zoals gezegd ging team wit er met de overwinning vandoor met 105 punten, gevolgd door team blauw met 73 punten en tot slot team rood met 41 punten.
Houdoe en bedankt en vergeet niet om onder de foto’s een leuke reactie achter te laten.

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Ingrid Maurix-van de Hei
    5 oktober 2015 om 11:17

    Hoi hoi,
    Het was echt super gezellig gisteren bij de familie van de Hei. Wat een leuke quiz hebben we gespeeld en wat een leuke middag was het! Bedankt hoor voor deze super quiz!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder