Familiedag familie Van Uden in Schijndel

Een familiedag organiseren? Ik Hou Van Brabant bellen! Zo waren we vandaag te gast bij de familie Van Uden in de Schaapskooi in Schijndel!

Het was een prachtige dag voor deze editie van de familiedag en als je dan ook nog eens op zo’n mooie locatie zit, dan kan zo’n dag niet meer stuk. Nadat iedereen de koffie met een heerlijk stuk gebak op had, was het tijd voor de Ik Hou Van Brabant spelshow. De teams waren al verdeeld en zo streden we met 3 teams om de felbegeerde hoofdprijs en elk team had zo zijn kwaliteiten. Het ene team wist zo’n beetje alles van muziek, een ander team drukte bijna sneller dan het licht bij de logo’s en weer een ander team wist ruim te winnen bij het schortjesspel. Na 2 spelrondes en een paar Drieka’s lagen de scores zo dicht bij elkaar dat elk team nog kon winnen. Uiteindelijk ging de eer naar team Wit. Zij wonnen deze familiedag met 75 punten. Team Blauw eindigde als tweede met 69 punten en tot slot team Rood met 60 punten.

Familie Van Uden, bedankt voor de ontzettend gezellige en fanatieke middag en graag nog eens tot ziens! Laat onder de foto’s nog een reactie achter, vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Miranda
  3 september 2017 om 22:33

  Super gezellige dag mede mogelijk gemaakt door jullie. Ondanks laatste plaats super genoten. Een echte aanrader !

 • Gemma van Houtum
  3 september 2017 om 22:37

  Super leuke middag gehad. Het bruist van de gezelligheid en energie. Vragen en opdrachten zijn leuk voor jong en oud.
  Team ‘ik hou van Brabant’ en familie van Uden bedankt voor jullie enthousiaste inzet.

 • Henriëtte Raats van Uden
  4 september 2017 om 15:14

  Kan niet anders zeggen dan dat ons familiedag extra geslaagd is door jullie enthousiasme als spelleider van ikhouvanbrabant De sfeer zat er goed in en dan de strijd erna ( hebben jullie gelukkig niet mee gekregen ha..ha.. !
  Thanks namens fam van Uden

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder