Familiedag Familie Somers

Na het succes met de Ik Hou Van Brabant spelshow voor de familie Somers, stonden we vandaag op het toneel met de Just Beat It show! En net als de vorige keer was het weer een show vol strijd en schik!

Het was al niet zo vroeg meer (Sorry) dus we konden meteen aan de slag! In no-time waren de teams ingedeeld en kon de strijd beginnen. Man, wat zijn jullie fanatiek! Eigenlijk hadden jullie ons nauwelijks nodig. Of een antwoord goed of fout was wisten jullie zelf al en ook zouden jullie er maar wat graag een aantal punten bij gekregen hebben. Gelukkig staan wij wel eens vaker voor nog hetere vuren dus alles kwam uiteindelijk prima op zijn pootjes terecht! Na 2 spelrondes kon bij het finalespel echt alles nog gebeuren want de scores lagen lekker dicht bij elkaar. Tijdens de spannende finale en heel wat minnen en plussen ging team oranje met de overwinning naar huis met 110 punten, gevolgd door team groen met 101 punten en tot slot team blauw met 65 punten.
Familie Somers, het was weer een kei mooi feest, bedankt! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!
Manon en Jeroen

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder