Familiedag Familie Smits Nistelrode

Voor de familiedag van de familie Smits was het Ik Hou Van Brabant team vandaag naar Nistelrode afgereisd, want ook voor famliedagen ben je bij Ik Hou Van Brabant aan het goede adres!

Toen de bui om 3 uur begon, was dat een mooi moment om de spelshow ook te starten. Teams rood, wit en blauw gingen de strijd met elkaar aan om de felbegeerde eerste plek. Team rood had wat moeite om uit de startblokken te komen. Met het motto “Er moet ook iemand verliezen”, bleven zij wat achter op team wit en blauw. Gedurende de show werd de strijd steeds fanatieker en kwamen de scores ook wat dichter bij elkaar te liggen. Bij de laatste vraag was dan ook nog alles mogelijk, maar de eer ging naar team wit, zij gingen er met 78 punten met de overwinning vandoor. Team blauw nam met 71 punten de tweede plek in en de derde plek ging naar team rood met 68 punten.

Familie Smits, bedankt voor deze gezellige familiedag en graag nog eens tot ziens. Excuses dat de foto’s van minder kwaliteit zijn, ons fototoestel had het begeven. Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Robert leerintveld
  3 juli 2016 om 21:30

  Was een leuke dag top

 • Ans vd Velden Smits
  4 juli 2016 om 13:05

  Ik vond het natuurlijk een heel geslaagd evenement zeker omdat we er met de winst vandoor gingen. Het was ook nog eens goed georganiseerd dus al met al het witte petje af. Tante Ans

 • Jan Wijnen
  4 juli 2016 om 15:10

  Zoals altijd was er weer een hoop strijd bij de familie Smits.
  Een topdag, met een hele gelukkige winnaar.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder