Familiedag familie Schuurmans in Veghel

April doet wat hij wil. Daarom is het maar goed dat de familiedag van de familie Schuurmans op deze dag vol buien en hagel in de Stapperij in Veghel met de gezellige en warme Ik Hou Van Brabant spelshow was!

Speciaal voor Zus hadden we vandaag de “aan de tafel zitten” editie van de spelshow. Normaal gesproken strijden we in 3 teams die ieder aan een tontafel staan, maar zo ging het ook uitstekend! Team rood trok ten strijde met Zus en Daan als captains, Jos was de captain van team wit en Petra zorgde ervoor dat het blauwe team in toom bleef. De 3 teams waren lekker aan elkaar gewaagd. Wist het ene team bij het schortenspel een snelle tijd neer te zetten, had het andere team het raden van de liedjes weer prima onder de knie en weer een ander team blink uit in het raden van de bekende Brabanders.
Zo streden we samen door tot de laatste vraag en was met een stand van 61, 62 en 63 punten alles nog mogelijk. Het Witte team bleek toch het slimst (en had misschien ook het meeste geluk), zij gingen er namelijk met 71 punten met de overwinning vandoor. Het rode team eindigde als tweede met 67 punten en last but not least, het blauwe team met 61 punten.

Familie Schuurmans, het was een ontzettend gezellige middag in Veghel bij de Stapperij. Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Anne-Marie
  24 april 2016 om 19:22

  Was kei skon en erug gezellig!!
  Tweede plaats (rode team),is beter dan de laatste plaats (blauwe team)😜
  Bedankt vor een skone middag familie.💋

  • hoedje (blauw)
   24 april 2016 om 21:39

   was toppie

 • M.Hoedemaekers van Fam. Schuurmans
  24 april 2016 om 20:07

  Wat was het een leuke middag wat brengen jullie het leuk ,we hebben zo genoten met z,n allen .
  Ideaal was ook de lokatie zeker met de kleine kinderen die lekker rond konden lopen .
  Nogmaals bedankt voor de leuke middag.

 • Femke en de rest van de bende
  24 april 2016 om 20:43

  Superleuke en gezellige familiemiddag! Hier thuis zijn we nog steeds in “The Winning Mood”. Dank jullie wel voor de geweldige organisatie en presentatie. Zeker voor herhaling vatbaar!

 • hoedje (blauw)
  24 april 2016 om 21:38

  was toppie

 • Karel en maria schuurmans
  24 april 2016 om 21:40

  Zeer zeker een geslaagde familiedag we hebben erg genoten.
  Bedankt.

 • Bianca Hendriks
  24 april 2016 om 21:42

  En de winnaar natuurlijk wit Kei gezellige middag en allemaal enthousiast

 • Anita
  25 april 2016 om 12:46

  Wat een erg gezellige middag. Een top groepsindeling!!!!! Mijn WITTE hoedje hangt als trofee op een vaas. Jammer voor Erik en Frank dat de namen op de beker niet kloppen die ze al besteld hadden….. tja, volgende keer kennis bijspijkeren of net effe sneller worden. :-):-):-):-):-) organisatie super idee en perfect geregeld. Bedankt namens iemand u dit het witte team.

  • Erich
   30 april 2016 om 20:21

   Gelukkig staat de goede Eric (met een C !!) op plek 1.

   Ik ben erg tevreden met mijn eerst plaats. Zoals te zien is op de groepsfoto van de witte hoedjes. Grotendeels dankzij mijn kennis, kunde en inzet ging team wit er met het goud vandoor.

   Ik vond de friet en rijsttafel ook erg lekker.

   Xjes

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder