Familiedag familie Schuurmans in Veghel

Na een kei gezellige Ik Hou Van Brabant show voor de familiedag van de familie Schuurmans, waren we dit jaar te gast bij de Stapperij in Veghel met de Just Beat It show om er wederom een super gezellige middag van te maken!

Iedereen zat al startklaar om aan deze sportieve strijd te beginnen. Met de coaches Zus, Kees en Karel werd er niet alleen gestreden om de eer, maar natuurlijk ook om de fantastische Just Beat It Bokaal. Er werd fanatiek gestreden door alle 3 de teams en zo bleven de scores ook aardig dicht bij elkaar. Met de nodige bingo’s werden niet alleen mooie prijzen weggegeven, maar deze bingo’s zorgden ook voor de nodige punten bij de 3 teams. Na 2 gezellige spelrondes ging de eer dit jaar naar team Groen, zij gingen met 99 punten met de fantastische bokaal naar huis. De tweede plek was voor team blauw met 83 punten en tot slot team oranje met 62 punten.
Familie Schuurmans, het was weer een mooie familiedag! Graag weer tot ziens bij de volgende editie! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Anita van Gompel
  9 april 2018 om 16:11

  Dag Manon en Jeroen,
  Gisteren een erg gezellige middag gehad in Veghel met de familie.
  Jullie hadden de middag top in elkaar zitten. Leuke spelletjes en weetjes waarover nog lang gediscussieerd is naderhand. Leuke foto’s hebben jullie ook gemaakt.
  groetjes, Anita uit team GROEN.

 • Dorien
  9 april 2018 om 16:59

  Het was heel gezelligšŸ‘šŸ¼

 • Zus Hoedemaekers
  10 april 2018 om 22:05

  Hoi Manon en Jeroen het was weer ouderwets gezellig wat hebben we weer genoten . Je zei toen we het bespraken dat Just beat iT zeker zo leuk is als ik hou van Brabant en dat is niks teveel gezegd . Wat een leuke spelletjes er is nog lang over nagepraat .
  Het was een kei gezellige middag die heel leuk werd verzorgt door jullie.
  Nog bedankt hiervoor. Groetjes van Zus van het WINNENDE TEAM GROEN.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder