Familiedag familie Schimmel Mill

Nee, vandaag draaide het niet om de schimmel van Sinterklaas, maar om de familiedag van de familie Schimmel die zijn roots heeft in het Brabantse Mill. Het Ik Hou Van Brabant team was on tour naar Skoutie, de blokhut van Mill waar we er met de familie Schimmel een mooie zondag middag van hebben gemaakt!

Op deze stormachtige dag vond de familiedag plaats en als activiteit was gekozen voor de Ik Hou Van Brabant spelshow. In 3 teams werd de strijd aangegaan. En een strijd zijn we aangegaan zeg! De scores bleven lekker dicht bij elkaar, waardoor elk team tijdens de show de koppositie kon overnemen. Er werd lekker fanatiek gestreden bij de benaderingsvragen, de muziekvragen en de fotovragen, maar het meest fanatiek werd wel gereageerd bij de foto’s van de familie zelf! Dit persoonlijke tintje gaf de show net even een stukje extra en hebben we heerlijk kunnen lachen!
Na een 2 uur durende strijd was bij de laatste vraag nog alles mogelijk. Zowel het rode, witte als blauwe team kon nog winnen. Helaas voor het rode en blauwe team ging het witte team deze keer met de overwinning naar huis met 72 punten, gevolgd door een gezamlijke 2de plaats voor het rode en witte team met ieder 68 punten.

Graag nog een keer tot ziens op een familiedag, bedrijfsuitje of groepsuitje en laat onder de foto’s nog even een reactie achter!

Houdoe!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Marcel Burgman
  25 november 2012 om 18:14

  Het was een geslaagde middag! Ook mijn dochter van 2 heeft genoten. Bedankt voor de organisatie.

 • Patrick Haasen
  25 november 2012 om 20:30

  Net als Marcel: Een kei leuke middag, gevarieerd programma
  en de crew deed het ook heel goed, kortom: Voor herhaling vatbaar !!

 • Erik en Katja Burgman
  25 november 2012 om 21:00

  Verrassend!! Echt hartstikke leuk voor zowel de jongsten, de oudsten en alle leeftijden er tussenin!! Bedankt voor de geslaagde middag.

 • Mari enGerda van Lankveld
  26 november 2012 om 12:27

  hallo allemaal,
  wij hebben het een kei leuke middag gevonden,het was gezellig , dus een mooie dag om op terug tekijken.Organisatie hardstikke bedankt en voor herhaling vatbaar.
  Het team van ik hou van Brabant heeft er ook een mooi verhaal opgezet. Leuk die foto,s.
  groetjes en tot ziens.

 • Anne Burgman
  26 november 2012 om 12:35

  Kei leuk
  Iedereen heeft genoten, zowel jong als oud. Het is een onvergetelijke dag geworden, waar we nog vaak aan terug zullen denken. Crew team en organisatie van de fam. Schimmel bedankt voor deze gezellige Brabantse familiedag.
  Houdoe en bedankt!

 • Ria Frijlink
  26 november 2012 om 20:44

  Gistermiddag was het Schimmelfamiliefeest, een heel gezellig feest ook, ik ben sinds 1 jaar in de familie opgenomen, vanwege een relatie met Cor, een Schimmeltje; Het was een gezellige middag, en vooral de professionele show, de presentatoren van ik hou van brabant, echt geweldig. Het was ook echt een wedstrijd tussen de teams, het leuke was dat jong en oud erbij werden betrokken. Kortom een geslaagde middag

 • Yvonne van Lankveld
  26 november 2012 om 21:20

  Fanatiek gestreden werd er inderdaad. Tot de laatste vraag aan toe bleef het spannend welk team de winnaar zou worden, wie er met de eer zou gaan strijken en er met de prijs vandoor zou gaan. Dank aan alle iedereen voor jullie enthousiaste deelname, sportiviteit en gezelligheid.

  En team van “Ik hou van Brabant”, zoals ik zondag heel vaak gehoord heb en ook zoals de foto’s en de reacties hierboven zeggen: het was hartstikke leuk. Dus… alle credits zijn voor jullie! Super bedankt voor jullie inzet. Dankzij jullie kunnen we terug zien op een zeer geslaagde familiedag.

  Groetjes
  Yvonne

 • Vera Claassen.
  27 november 2012 om 19:40

  Het was een leuke middag, er was een leuk programma georganiseerd door de commissie en door de crew van ik hou van brabant. Voor herhaling vatbaar, zowel jong als oud.
  Bedankt.

 • Jan & Els Haasen
  27 november 2012 om 19:47

  Buiten storm en binnen storm voor de punten. Het was een geweldige middag. Bedankt voor de grote opkomst en de gezelligheid onder elkaar. Eten en drinken volop, wat is er genoten! Houdoe en bedankt!